beni takip eden blogger'culer

mardi 13 novembre 2012

rose bonbon

Simdiye kadar 21 post yayinladim, ve az çok takib edenler ne kadar pratik oldugumu bilir, her zaman metodlarin en kolayini ararim, ve çocuk sekerleri içinde metod buldum. Cocuklarinizin dogum gununde olsun, sunnet'e, bayramda, onlari sevindirmek ve sasirtmak istiyorsaniz ( ve fazla ugrasmak istemiyorsaniz) o zaman hanimlar bu post size gore !

ps; size gelen hediye paketlerinin uzerindeki susleri atmayin, çunki çoooooookkk isinize yaricak, benim kulandigim kelebek ise, nisan sekerinden aldigim kelebek :))

ps: tam 2 tane puf nokta verdim :))


final hali

 misafir gelcek, annem pasta yapti bende sirf size bu pratik teknigi gosterebilmek için çaktirmadan kuçuk bir kismini kestim
 iste yurutugum kisim bu :p
 seker hamurunuzu çikartin ! size simdi bir puf nokta vericem
puf nokta: bu hamuru açmak çok zor her yer yapis yapis oluyor ! 
  bende youtube de bir teknik gordum, sef'imiz oklavayi unluyordu, ama bu kez pembe olan seker hamuru , un yuzunden beyazlasiyodu , en son hersey bittikten sonra , sudan geçiriyodu, ve tamamen un yok oluyodu , hatta, bu isi iyice kolaylastiriyo çunki uzerinize susleri daha kolayca yapistirabiliyorsunuz
 içine pastamizi koyalim
 puf nokta : pastayi yerlestirmeden, avucunuzu kulanin ve ufak bir yuvarlak yapin, bu isi iyice kolaylastiriyor
 uzerine, beyaz çikolata eritin, krema da olabilir ben parlak çikolatalari yerlestirdim :) ve ayni renkte kelebegimide koyduktan sonra, yaptigim esere asik oldum :) sizcede tatli degilmi ?
 bon appétit

14 commentaires:

  1. bayiliyorum senin su tariflerine .. cok yardimci oldun bana bu sayfayi actigindan beri tesekur ederim canimmm :)

    RépondreSupprimer
  2. çok mutlu oluyorum boyle mesajlarla :) faydalanabiliyorsaniz nee mutlu bana :)

    RépondreSupprimer
  3. gerçekten güzel tarifmiş caım.pembe pembe bayıldım.ellerine sağlık.sevgiler.

    RépondreSupprimer
  4. evt bencede çok tatlı
    canım ziyaretin ve güzel yorumların için çookk teşekkür ederim
    izliyorum sevgiler

    RépondreSupprimer
  5. günaydın canım,geldim,kusura bakma ,geçenlerde yazını okudum ,gelemedim ,bu hafta sabah 09.00-24.00 kadar çalışıyorum,biraz yorgunluk ...sadece merhaba için geldim,bonbonların hem pratik,hem çok güzeller,hele çocuklara ben evde yapmaktan yanayım her şeyleri,ekmeği bile,şimdi onlar büyüdü ....ellerine sağılık canım ve ziyaretin için teşekkürler,her zaman beklerim.

    RépondreSupprimer
  6. merhabalar:)
    size ancak dönüş yapabildim kusura bakmayın:)
    cici yorumunuz beni ziyadesiyle sevindirdi:) tanıştığıma memnun oldum:) her zaman görüşmek dileği ile:))
    sevgiler...

    RépondreSupprimer
  7. mutfaga buyrun
    tesekur ediyorum:)

    mélissa
    sevgiler, tesekurler

    RépondreSupprimer
  8. mazez
    hic kusura bakarmiyim :)

    deniz
    bende size tesekur ediyorum

    RépondreSupprimer
  9. CANIM MERHABA
    BLOGUNU TESADÜF ESERİ ZİYARET ETTİM VE İZLEMEYE ALDIM
    ÇOK KEYİFLİ
    MALZEME AÇISINDAN SENİN KADAR ŞANSLI OLMADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM
    AMA VERDİĞİN BİLGİLER HARİKA
    BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM

    RépondreSupprimer
  10. Merhabalar:)) Hemmen geldim çok güzel bir bloğunuz var...Ellerinize sağlık:)
    Daha sık görüşmek dileğiyle....
    Sevgiler...

    RépondreSupprimer
  11. Pasta kekiniz daha çok ilgimi çekti tam ayarında görünüyor. Onun tarifini de ekleseydiniz keşke.

    RépondreSupprimer
  12. gul hanim bencede malzeme konusunda haklisiniz :) bi gayret etmem lazim o konuda

    RépondreSupprimer
  13. narince, birdahaki yemeklerimde pasta kekimi de koyarim :)

    RépondreSupprimer

yorumlariniz