artik ay mi oldu yil mi oldu bende bilemicem,ama bugun evime gelen misafirlere yemek tarifi anlatikca, iccimdeki blogger aski tekrar kabardi, karsinizda her zaman oldugu gibi , lezziz, pratik , gosterisli, ve son derece kolay bir tarif ile geliyorum !
hi everyone,
this is my first post of 2014, after another long break I'm back to my blog...
today,I received the guests who have asked me to continue my blog, so I decided to share my new recipes with you, while keeping the principle of simplicity and rapidity... so let's go ;)
- Gratin yapabilmek için, gerçekten sizin agiz tadiniza bagli, ben icine, hindi eti, havuç, bezelye, biber, misir... kullandim, bu tamamen sizin isteginize bagli.
- Amaç, bol sebzeli olmasi (daha çok sebze kullanabilirsiniz, mesela pirasa, kirmizi biber.. neden olmasin? ). Hindi eti yerine tavuk eti, yada rendelenmis biftek de kullanabilirsiniz ( daha pratik)
- Makarnanizin sekli de ayni sekilde isteginize bagli, gelelim sosumuza;
- Sos icin, 1 kasik tereyagi eritiyoruz, bir kasik un, 1 çay kasigi kara biber, 1 çay kasigi tuz, 1 çay kasigi noix de muscade ilave edip karistiriyoruz, ve katilasasiya kadar sut, surekli karistirin kisik atesteki, tomurcuklar olmasin.
- Ben genelde domates sosu ekliyorum, siz salça ekliyebilirsiniz.
- Ilk once makarnalari yerlestirin, ustune kasarpeynirini rendeleyin
- ustune yaptiginiz karisimi, istediginiz sebzeler ile...
- en son soz birde gorsellik açisindan bir kaç dilim kasar peyniri ...
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire
yorumlariniz